EVA ZANDER COACHING &VÄGLEDNING

 

Medial vägledninG distans eller besök

 

Känner du att du skulle vilja få ett budskap från andevärlden? Vet du inte riktigt vilken väg du ska ta? Eller vad som är menat för dig i detta livet?

Ibland kan man känna att man fastnat och behöver hjälp för att komma vidare i livet. Hitta nya lösningar, få råd och vägledning eller ny inspiration. Det är då du kan ha hjälp av medial vägledning. Med nya infallsvinklar kan man ibland se situationen lite klarare och känna mer tillförsikt inför framtiden.

Jag kopplar upp mig till andevärlden och förmedlar de budskap du ska ha just nu. Gåvan är medfödd och ligger i släkten på både mor- och farssidan. 

Årsläggningen visar vilka energier som är på väg in i ditt liv kommande år. Den visar vad du behöver arbeta med för att komma vidare i din andliga utveckling. För att växa andligt behöver vi utmaningar. I årsläggningen tittar vi på olika aspekter av ditt liv. Vi  tittar på vad du har för möjligheter och vilka utmaningar du står inför. Hur din hälsa blir och vad du ska tänka på för att må så bra som möjligt. 

Vägledningen passar när du behöver klargöra en utmaning eller problematisk situation. 

Jag ser vår session som en liten ceremoni och jag arbetar med speciella kort som är inspirerade från Mayaindianerna. Med min intuition och genom att ta emot bilder, känslor och tankar medialt och med korten som hjälpmedel tar vi reda på vart du är på väg, vilka möjligheter du har, vilka utmaningar och eventuella förändringar du står inför det kommande året. Du får också veta vilka verktyg du har för att klara dessa utmaningar och mycket  mera. Har du specifika frågor tittar vi självklart på dessa.

Vägledning priser

60 min  1200 kronor 

Kan även kombineras med schamansk healing, se under Nyheter

Årsläggning/medialvägledning via telefon pris  

30 min  700:-

60 min  1200:- .

betalas i förskott med Swish eller bankgiro

Emaila eller smsa mig så får du instruktioner för att erhålla din personliga årsläggning via email eller telefon 

 

                                                      .