EVA ZANDER COACHING &VÄGLEDNING

 

Behandlingar                                          

Vi erbjuder ett urval av behandlingar som alla har ett hälsofrämjande och avslappnande syfte. Unna dig själv eller någon du tycker om en behandling. Vill du ge bort behandling i present så kontaktar du oss så hjälper vi dig med detta. 

För att må bra måste du vara i balans.Främst tänker vi kanske då på saker som att äta rätt, sova ordentligt, träna och sköta sin kropp. Men även den känslomässiga balansen är viktig. Att vi känner oss harmoniska och att vi upplever att vi har kontroll över vårt liv. En kroppsbehandling kan vara ett sätt att återskapa harmonin och lugnet inom oss själva. Bara vara och koppla av.  

Men ibland kan vi hamna i situationer i livet då vi känner oss stressade, pressade eller av någon annan anledning bär på obearbetade tankar och känslor. Du märker det med att du känner dig i obalans, blir trött och kanske får ont på olika ställen i kroppen. Vid energihealing arbetar Eva med de energibanor (meridianer och chakran) och det elektromagnetiska fält (auran) som finns i och runt om alla levande varelser. Genom olika metoder korrigerar och förbättrar hon ett nedsatt energiflöde och återställer på så sätt energin i kroppen för att främja välbefinnandet. I behandlingen ingår även samtal, både före och efter behandlingen, för att gå igenom varför du söker, vad du upplevt under behandlingen och hur du kan gå vidare på egen hand för att bibehålla balansen som återupprättats.

Du kan klicka på de olika behandlingarna nedan för att läsa mer.

 Har du några frågor om de olika behandlingarna är du givetvis välkommen att kontakt oss.