EVA ZANDER COACHING &VÄGLEDNING

 

Reiki Karuna Holy fire healing kurs

 

Karuna är en fortsättning på Reiki healing skapad av William Rand. Utbildningen ger dig fler verktyg att arbeta med och ytterligare fördjupning

Karuna är ett ord från sanskrit som används inom hinduismen och buddhismen och som betyder medkänsla eller deltagande handling. 

Syftet med handlingen är att minska andras lidande och medkänslan måste följas av insikten om att vi alla är delar av ett gemensamt medvetande och att vi därför är osynligt förenade med varandra."Det jag gör för dig gör jag även simultant för mig själv". För på ett universellt plan delar vi varandras lidande och allt vi gör för att förbättra för andra leder till att vi även förbättrar för oss själva. För den som accepterar denna livsfilosofi är varje medkännande handling ren logik.

Detta är kursen för dig som vill lära dig använda, förmedla och lära ut Holy Fire Karuna Reiki. 

Du får åtta nya kraftfulla symboler för healing, jordning och manifestation och du lär dig initieringsprocessen på alla nivåer. Vi tonar in på den högsta dimensionens energi, på Kristus Medvetandet och du lär dig initiera på alla nivåer och inviga i Holy Fire och Divine Love. 

Båda nivåerna av Holy Fire II Karuna Reiki® master lärare och tre initieringar/ tändningar ges under kursen samt undervisning och praktik av alla nio symboler inklusive Holy fire symbolen. 

Praktik ingår för att deltagarna ska ge varandra behandlingar och tändningar, bekanta sig  med symbolerna. 

Vi kommer också att mässa och ljuda heala med Holy Fire Karuna Reiki®.

En kort beskrivning av de fyra Karuna I symboler ges här: 

Den första symbolen förbereder klienten för en djup healing och är användbar vid tidigare livsfrågor. Det hjälper, frigör karma och djupt liggande frågor på cellnivå. 

Den andra symbolen läker på djupet och kan användas för att bryta negativa mönster som vi omedvetet använder för att isolera oss från sanningen, vilket orsakar villfarelse och förnekande. Den läker skuggan själv. 

Den tredje symbolen fyller personen med kärlek och åter balans. 

Den fjärde symbolen avslutar behandlingen genom att föra kunden tillbaka in i kroppen och ge jordning. 

Karuna II symbolerna är av en ännu högre vibration och ytterligare mer kraftfulla. De hjälper till att ansluta direkt med det Högre Självet och arbetar på en djupare nivå. Medan de har särskilda syften som kommer att diskuteras i klassen, kan upplevelsen av deras energi ge en intuitiv vägledning vid användning.

Kursen hålls i enlighet med rekommendationer från skaparen av Karuna-
 
systemet William Lee Rand och du erhåller ett internationellt diplom. Denna 
 
kurs är även förstärkt med Holy Fire vilket du lär dig förmedla på olika sätt.

 

Efter kursen kan du utbilda i alla steg av Reiki Holy fire och Reiki Karuna Holy fire. 

Förkunskaper: ReikiMaster - alla riktningar, minst sex månader innan kursstart

Pris 5.500 kr

I priset ingår kompendie, lunch samt kaffe/te 

Nästa kurs 27-29 jan 2017