EVA ZANDER COACHING &VÄGLEDNING

 

 

VI arbetar nu på distans

JAG ERBJUDER

  • SCHAMANSK HEALING
  • MEDIAL VÄGLEDNING 
  • COACHING
  • KURSER genom zoom

Vill du ha mer information om medial vägledning eller coaching och hur det går till så ring mig helst. Det är enklast och ger dig bäst information. Distanshealing har jag skrivit lite om nedanför. Jag har även referenser som du kan få om du vill veta hur andra upplevt distanshealingen. 

Distanshealing

I den shamanska världen är tid och rum relativ. Saker kan utföras på kort tid som man tror skulle ta lång tid och vice versa. Många som någon gång arbetat  schamanskt  har själva upplevt detta att de bedömt tiden helt fel. 

I den schamanska världen kan du också färdas långt på världigt kort tid. Distans är inget hinder. Tid kan expandera eller minimeras. Därför fungerar distanshealing minst lika bra som en behandling där vi möts fysiskt.

Under en distanshealing reser jag dit du är och utför mitt arbete på samma sätt som jag skulle göra om du var här på ett besök.  Så här  går det till:

  1. Du emailar eller ringer mig för att berätta vad du vill ha hjälp med och för att boka en tid.
  2. Vid ”besöket” ringer du upp mig vid tiden vi bestämd och vi pratar lite samt att du får direktiv vad du ska göra under behandlingen. (Ofta är det att du ska ligga ner i ett enskilt rum utan något som stör)
  3. Efter behandlingen pratas vi vid igen i telefon och delar vår upplevelse samt bestämmer hur vi går vidare.