Välkommen till Schamanens värld

Eva Zander

 

I urminnes tider har vi vetat att det finns något mer än det vi kan se och ta på. Vi har sökt hjälp med obalanser hos kloka gummor och gubbar. Vi har lagt händer på de sjuka för vi har haft visshet om att healing hjälper vid obalanser och ger läkning. När våra nära och kära blivit sjuka eller gamla och gått vidare har vi tröstat oss med att det finns något mer bortom döden. För på olika sätt har vi fått hälsningar från den andra sidan.

Allt på vår jord har ett medvetande. Det har människan vetat i tusentals år. Vi levde nära naturen och djuren och märkte därför att där fanns ett medvetande närvarande vid olika händelser som inte kunde förklaras med slumpen. Men ju mer samhället utvecklas desto mer har vi glömt dessa vetskaper. Eftersom vi inte har tillräckligt men avancerade instrument att bevisa företeelser så har de slagits bort som okunskap, skrock och skrönor. Men ju mer avancerade tekniker vi får desto mer kan vi återupptäcka att de gamla visdomarna är sanningar. 

Med både alternativa metoder samt vetenskapligt bevisade metoder arbetar jag för att stödja människor mot deras mål att utvecklas och återskapa balans och hälsa på fysisk, mental, känslomässig och andlig nivå både i arbete och privatliv. 

Oavsett om du är i behov av behandling, samtal eller vill gå en kurs kan jag erbjuda dig mina tjänster. Mina förhoppningar är att inspirera dig, öka din medvetenhet och engagera dig till att hitta din inre kraft. Jag hoppas verkligen att min hemsida och de tjänster jag erbjuder kan vara till nytta för dig.

Gå i Skönhet" 

Eva 

 

Fakta om Eva 

Eva går  schamanens väg (man kallar sig nämligen inte själv för schaman. Det är upp till andra att bedöma huruvida man är det eller inte). Hon har studerat schamansk healing och livsfilosofi i över 35 år med olika lärare runt om i världen. 

Eva är också utbildad beteendevetare, KBT-samtalsterapeut, Internationellt certifierad livs- och karriärcoach både i ICC och ICF, yrkesvägledare samt Reiki Grand Master och Holy Fire Karuna Reiki Master . 

Hon är utbildad i schamansk healing, massage, kroppsbalansering, regndroppsterapi, heta stenar. kinesiologi, och bioenergi. 

Eva har i 35 år studerat naturfolkens livsfilosofi och tagit del av deras tekniker för att hela kropp och själ. Hon arbetar med energihealing behandlingar men även med utbildningar i healing. Genom resor till lärare i t.ex USA, Mexiko och Indien har Eva skaffat sig andlig kunskap som hon förmedlar till sina elever på ett entusiastiskt och engagerat sätt.

Eva hade tidigare hemsidan Välkommen till shamanens värld.

Tillsammans med Magnus reser Eva runt i Sverige och har andliga kurser samt arrangerar kurser och föredrag med lärare och föreläsare inom schamansk healing.