Du är den [counter] besökaren  

Välkommen till Zander Healingcoach och vårt Villa Mariposa. På vår lilla kursgård arbetar vi med individuella samtal och kurser för att du ska öka inre styrka, växa och utvecklas andligt och personligt.  

Villa Mariposa- är en andlig oas mellan ängar och hav i Onsala! 

 

Ja, så beskriver de människor som hittat hit till oss vårt ställe. Sedan 1996 har jag arbetat med energier genom schamanism, samtal och livs- och karriärcoaching, behandlingar och kurser för personligt och andligt växande.

 

Coaching

Vi är utbildade livs- och karriärcoacher, KBT-terapeuter och personalvetare och  har lång erfarenhet av coaching. Oavsett om det gäller chefscoaching, yrkesbyte eller livscoaching har våra klienter vara nöjda med oss och sitt resultat. Vi stärker och coachar dig i din personliga utveckling och arbetar med kraftfulla verktyg för att du ska nå bästa resultat, bli mer autentisk och nå ditt mål. 

 

Schamansk healing 

Sedan 1993 har vi arbetat med schamanska tekniker och själva gått schamanens väg. Enligt tradition kallar man dock inte sig själv schaman. Det är upp till andra att göra.

Vår lilla kursgård har fått det spanska namnet Villa Mariposa som betyder Fjäril. Symboliskt står fjärilen för transformation och pånyttfödelse. Transformation för att vi ser att människor genomgår en förändring när de genomgår schamansk healing. Pånyttfödelse för att det är så många som beskriver processen med de orden.

Vi arbetar med schamansk healing både med individuella behandlingar och utbildar i ämnet.

En individuell behandling kan vara just en behandling, en serie behandlingar med kortare mellanrum eller med regelbundna längre mellanrum t.ex 1 gång/ månaden. Behandlingen kan med fördel kombineras med livscoaching eller KBT, vilket är väldigt effektiv kombination. Målet med behandlingen kan vara att uppleva ökad fokusering, harmoni och stabilitet i livet.

Genom att känna ökad inre styrka och säkerhet upplever du att du förbättrar dina relationer, ditt yrkesliv och fritid och kan påverka ditt liv i positiv riktning. Du blir mer säker på vad du vill och kan på så sätt göra val som påverkar ditt liv i den riktning ditt du vill. 

 

Kurser och föreläsningar

Du kan även lära dig schamanskt synsätt och schamansk healing genom att gå som lärling på individuella träffar eller i grupp terminsvis. Du kan även läsa schamansk kunskap på distans. Vill du kan du kombinera teori och praktik och på så sätt få dokumentation på dina kunskaper. (Diplom/certifikat) 

 

Reiki healing

Hos oss kan du lära dig Reiki healing. Reiki är ett healingsystem med handpåläggning som finns i hela världen. Det finns tre nivåer i Reiki och de två första gör du på en helg. Masternivån tar tre dagar. Det bör vara sex månader mellan dessa nivåer. Reiki healing är en bra start om du är intresserad av att utvecklas andligt. Vi kan ge vanlig Reiki och Holy fire Reiki som är den senaste uppdateringen av Reiki. 

Medial vägledning och tarot 

Vi arbetar med medial vägledning och tarotläggningar för att ge dig råd och hjälp om framtiden. Vilka energier påverkar din framtid och vilka utmaningar står du inför? Vad är det du ska lära dig? Läs vidare under fliken. 

Övrigt

Hos oss finns många möjligheter till personlig utveckling. Vi erbjuder även KBT, meditationskurser och utbildning i medial utveckling.

Du kan även genomgå schamanska ceremonier och ritualer. Som att arbeta med medicinhjulet, delta i despachon, en böneceremoni eller årshjulsceremoni.  

I menyn till vänster kan du läsa närmare om vad vi erbjuder.  

 

Hitta hit

Vi finns i Onsala, en bit utanför storstan men ändå nära. Onsala betyder Odens sal och namnet kommer ifrån en gammal vikingakraftplats i vår närhet. Oden var ju den främste utövaren av sejdkonsten så vi känner att vi har rätt beskydd av vår verksamhet.

Miljön är både lugnande, vacker och energigivande med sin närhet till naturen och havet. Här kan du ta en promenad vid havet efter din session eller behandling. Eller rentav ta ett bad om det är rätt årstid.  Du tar dig hit från stan med kollektivtrafik på 45 min och med bil på lite drygt 30 minuter. 

Hjärtligt välkomna!

Eva & Magnus Zander

 

Klicka dig runt på vår hemsida genom menyn längst upp! 

Hitta oss på Facebook,  Instagram och vår blogg ! Klicka bara på bilderna så kommer du dit! 

Villa Mariposa
   villa Mariposa blogg
Skapa en profillänk