Schamansk 

energimedicin  

Coaching

medial vägledning

 

 

Du är den [counter] besökaren    

Vi arbetar även på distans. FÖLJ LÄNKEN HÄR

Schamanska kunskaper och andlig visdom

Du har förmodligen hamnat på denna sida för att du är andligt intresserad i allmänhet och i synnerhet intresserad av shamanska metoder. 

I årtusenden har medicinmän och medicinkvinnor arbetat världen över med läkning som baseras på att man arbetar med människans energifält. Genom schamanska ritualer, ceremonier och behandlingar har man arbetat med att stödja människors utveckling, underlätta livets passager och främjat välmående. Man har arbetat för att återfå hälsan vid sjukdom genom att återställa kroppens energi.

Denna kunskap, eller visdom, har spridits genom muntliga traditioner från generation till generation hos oss människor. Men i västvärlden har den fått ge vika och nästan glömts bort, till fördel för vetenskaplig framforskad fakta.  

Men idag finns ett stort intresse för att få ta del av den gamla visdomen igen. Som ett komplement till de västerländska, vetenskapligt framtagna metoderna.

Det finns en längtan att förstå, ha kontakt och återknyta till naturen och det naturliga. Bland naturfolken finns en vilja att dela med sig av sin kunskap eftersom man i högsta grad ser att vi behöver den för att återställa balansen i världen. Dessutom säger deras profetior att tiden är inne för att göra det. 

Jag har i över 30 år arbetat med att ta del av denna kunskap. Från världens alla olika hörn har jag fått ta del av visdomar och tekniker från medicinboll och schamaner. Jag tackar ödmjukt för det. Genom att få ta del av dessa visdomar & teorier, skaffa egna erfarenheter och leva ut det i vardagen har jag skaffat en kunskapsbank som jag gärna delar med mig av. Jag vill sprida visdomarna andra delat med sig av till mig. Jag erbjuder följande: 

Schamansk energibehandling

En individuell behandling kan vara just en behandling, eller en serie behandlingar med kortare mellanrum eller med regelbundna längre mellanrum t.ex 1 gång/ månaden. Behandlingen kan med fördel kombineras med livscoaching eller KBT, vilket är väldigt effektiv kombination. Målet med behandlingen kan vara att återställa balansen, främja kroppens egna läkning, uppleva ökad fokusering, harmoni och stabilitet i livet.

Genom att känna ökad inre styrka och säkerhet upplever du att du förbättrar dina relationer, ditt yrkesliv och fritid och kan påverka ditt liv i positiv riktning. Du blir mer säker på vad du vill och kan på så sätt göra val som påverkar ditt liv i den riktning ditt du vill. 

Du som själv vill vandra shamanens väg - våra kurser och utbildningar

Du kan även lära dig/komplettera din egen kunskap med det schamanska synsättet och schamansk healing genom att gå som lärling på individuella träffar eller i grupp terminsvis. Du börjar med att arbeta med dig själv, din egen energibalans och ev.läkning. För att sedan gå över på hur du kan hjälpa andra.

Du kan även läsa schamansk kunskap på distans. Vill du kan du kombinera teori och praktik och på så sätt få dokumentation på dina kunskaper. (Diplom/certifikat) 

Snabb hjälp vid Medial vägledning! Medial vägledning och tarot Bokat besök eller per telefon

Vi arbetar med medial vägledning och tarotläggningar för att ge dig råd och hjälp om framtiden. Vilka energier påverkar din framtid och vilka utmaningar står du inför? Vad är det du ska lära dig?

För att boka en tid för att komma hit eller för att få en telefonkonsultation smsar du till 0734-297993 eller emaila eva@medialutveckling.nu så bokar vi in så snabbt som möjligt. 

Vill du veta mera.  Läs vidare under fliken. 

Det internationellt välkända healingsystemet Reiki healing

Hos oss kan du lära dig Reiki healing. Reiki är ett healingsystem med handpåläggning som finns i hela världen. Det finns tre nivåer i Reiki och de två första gör du på en helg. Masternivån tar tre dagar. Det bör vara sex månader mellan dessa nivåer. Reiki healing är en bra start om du är intresserad av att utvecklas andligt. Vi kan ge vanlig Reiki och Holy fire Reiki som är den senaste uppdateringen av Reiki 

Övrigt

Hos oss finns många möjligheter till personlig utveckling. Jag har också utbildning och lång erfarenhet som livs- och karriärcoach, KBT-terapeut, har chef- och  ledarerfarenhet och personalvetarkunskaper . Oavsett om det gäller chefscoaching, yrkesbyte eller livscoaching har våra klienter alltid varit nöjda med oss och sina resultat. Vi stärker och coachar dig i din personliga utveckling och arbetar med kraftfulla verktyg för att du ska nå bästa resultat, bli mer autentisk. Vi erbjuder även KBT, meditationskurser och utbildning i medial utveckling.

Du kan även genomgå schamanska ceremonier och ritualer. Som att arbeta med medicinhjulet, delta i despachon, en böneceremoni eller årshjulsceremoni.  

I menyn till vänster kan du läsa närmare om vad vi erbjuder.  

Hitta hit

Jag finns i Göteborg men arbetar gärna på distans via telefon och dator.

Ring för bokningHjärtligt välkomna!

Eva  Zander 

Klicka dig runt på vår hemsida genom menyn längst upp! 

Hitta oss på Facebook,  Instagram och vår blogg ! Klicka bara på bilderna så kommer du dit! 

Villa Mariposa
   villa Mariposa blogg
Skapa en profillänk

 

 

  

Medial vägledning per telefon

Boka nu på 0734-297993 eller email eva@medialutveckling.nu

Betala enkelt med Swish