EVA ZANDER COACHING &VÄGLEDNING

 

 Schamanskt mentorsprogram

En exempeltext. För att ändra till din egen text, klicka på knappen med en penna på sig. Klicka på "X-knappen" för att ta bort.

Vill du lära dig mer om  shamanens väg? Lära dig shamansk healing och utvecklas andligt ? Är intresserad av att lära dig och förstå mer?

Schamanskt mentorsprogram är individanpassat och passar därför både nybörjare och de som kommit en bit på vägen. Eller så är ni ett par som vill utvecklas andligt tillsammans. 

Vi börjar med ett kostnadsfritt samtal för att se vart du befinner dig i din egen andliga utveckling idag, vad du vill lära dig och lägger tillsammans upp en plan för att du/ni ska nå dit.

I programmet ingår initieringar, teori, behandlingar, ritualer, ceremonier och privat coaching, skräddarsytt för att passa just dina behov.

Passar det dig och min verksamhet kanske du gör vissa moment tillsammans med andra. Mellan våra träffar gör du egna uppgifter och har möjlighet till stöd av mig genom telefonkontakt och email. Efter vår första träff får du ett program och ett kostnadsförslag. Avgiften kan du betala månadsvis, delbetala eller betala som en hel avgift. Efter genomfört program får du ett diplom på genomförd utbildning. 

Programmet kan givetvis även genomföras på distans!